Get Adobe Flash player

Kalender

april 2020
M D W D V Z Z
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Hoe werkt het?

Het werkt eigenlijk niet anders dan wanneer u naar een kapsalon gaat. Het enige verschil is dat ik naar u kom en u niet de deur uit hoeft. Alle behandelingen gaan net zoals in de kapsalon en ik neem uiteraard alle benodigde materialen en producten mee.

Wat kunt u doen voordat ik u bezoek?

– Wat we nodig hebben is een stoel. Deze kunt u eventueel alvast klaarzetten op een plek waar ik de ruimte heb om rondom u te lopen. Houd u hierbij ook rekening met voldoende verlichting.

– Verder vraag ik u, om hygiĆ«nische redenen, om uw haar binnen 24 uur voordat ik u bezoek te wassen. Indien dit het geval is maar u heeft daarna een product zoals gel, wax, versteviging of haarlak in uw haar aangebracht, zal ik u vragen om dit alsnog uit te wassen.
Als ik langs kom voor een kleurbehandeling dient het haar volledig droog te zijn.

– Omdat er momenteel veel hoofdluis heerst op scholen, wil ik u tevens vragen om (uw kinderen) extra te controleren op hoofdluis alvorens ik langskom. Bij het aantreffen van hoofdluis zal ik wegens kans op besmetting de behandeling niet in- of voortzetten.

*Voorwaarden*

– Eventuele parkeerkosten komen altijd voor rekening van de klant.

– Afspraken dienen bij annulering uiterlijk 24 uur van te voren worden gemeld. Bij geen (tijdige) afmelding wordt 50% van de geplande behandeling in rekening gebracht.

*u kunt zowel pinnen als contant afrekenen*

Like mij op Facebook