Get Adobe Flash player

Kalender

september 2020
M D W D V Z Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Werkwijze

Het werkt eigenlijk niet anders dan wanneer u naar een kapsalon gaat. Het enige verschil is dat ik naar u kom en u niet de deur uit hoeft. Veel behandelingen gaan net zoals in de kapsalon en ik neem uiteraard alle benodigde materialen en producten mee.

Wat kunt u doen voordat ik u bezoek?

– Wat we nodig hebben is een stoel. Deze kunt u eventueel alvast klaarzetten op een plek waar ik de ruimte heb om rondom u te lopen. Houd u hierbij ook rekening met voldoende verlichting.

– Verder vraag ik u, om hygiĆ«nische redenen, om uw haar binnen 24 uur voordat ik u bezoek te wassen, let op: in verband met corona dient u uw haar op de dag van de behandeling te hebben gewassen.

Indien dit het geval is maar u heeft daarna een product zoals gel, wax, versteviging of haarlak in uw haar aangebracht, zal ik u vragen om dit alsnog uit te wassen.
Als ik langs kom voor een kleurbehandeling dient het haar volledig droog te zijn.

– Omdat er regelmatig hoofdluis heerst op scholen, wil ik u tevens vragen om (uw kinderen) extra te controleren op hoofdluis alvorens ik langskom. Bij het aantreffen van hoofdluis zal ik wegens kans op besmetting de behandeling niet in- of voortzetten.

*Voorwaarden*

– Eventuele parkeerkosten komen altijd voor rekening van de klant.

– Afspraken dienen bij annulering uiterlijk 24 uur van te voren worden gemeld. Bij geen (tijdige) afmelding wordt 50% van de geplande behandeling in rekening gebracht.

Pinnen heeft de voorkeur gedurende de corona periode

Like mij op Facebook